Diensten

Aircoservice

Voor optimaal klimaatcomfort

Veel moderne auto’s zijn tegenwoordig voorzien van een airconditioning. De airco zorgt voor een koele frisse atmosfeer in uw auto, hierdoor zit u in de zomer lekker fris en luchtig achter het stuur en in de winter is de auto vochtvrij. Het is verstandig om uw airconditioning regelmatig te laten controleren.

Autobedrijf Bijkerk controleert uw airconditioning. Hierbij worden alle belangrijke componenten getest. Het systeem wordt helemaal leeggehaald en voorzien van nieuw en schoon koudemiddel. Zo kunt u extra fris op pad!

APK Keuring

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijke verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.
Autobedrijf Frans Bijkerk voert voor elk merk en type auto een APK keuring uit. Soms moeten bepaalde onderdelen worden vervangen of worden gerepareerd. In dat geval nemen wij contact op met u. Wij geven u dan een prijsopgave en gaan pas tot reparatie over als u hiervoor toestemming heeft gegeven.

Diagnose specialist

De auto’s van tegenwoordig zitten vol elektronische hulpmiddelen die het rijden comfortabel en veilig maken. Maar ook elektronica kan voor vervelende storingen zorgen.
Autobedrijf Frans Bijkerk is specialist op het gebied van storingsdiagnose. Door het volgen van diverse trainingen en door te beschikken over een uitgebreid assortiment diagnose apparatuur van digitale scoop, merk specifieke uitleesapparatuur en vanzelfsprekend de Bosch tester. Wij zijn in staat om snel en efficiënt storingen te lokaliseren en op te lossen.

Reparatie & Onderhoud

Goed onderhoud loont, ook al merkt u nog niets aan het rijgedrag van uw auto, toch kan uitstellen van het noodzakelijke onderhoud grote (financiële) gevolgen hebben.
Of uw auto nog vrij nieuw is of al wat ouder, u moet op uw auto kunnen vertrouwen. Wij doen er alles aan om uw auto in optimale conditie te houden.

Werkplaats

Autobedrijf Bijkerk beschikt over een uiterst moderne werkplaats voorzien van de nieuwste gereedschappen en uitleesapparatuur. Zodat u voor elke reparatie en ieder onderhoud bij ons terecht kunt.

Terug naar boven